- Två ryttare, en ponny ♥


Uppdatering

Var ju på grönan igår, min syrra och hennes kille vann en stor kexchoklad & geischa, sjuukt ju. Dom spela säkert upp 500 kr! Men kom hem typ vid halv 12, sen åkte jag till Natta som kommit hem från Grekland! Var super att få träffa henne igen, sov hos henne. Nu på morgonen åkte jag med Erin och städade, sen tillbaka till Natta efteråt. Så nu är jag hemma igen :) Erin får komma till mig snart tycker jag så vi kan fixa lite fler bilder från långritten på Erin! :)
Ska tigga lite choklad ocksååå.. tjock haha :)
 
 
 

Städat och ridit

Idag städade några i nedrestallet våran sadel och foderkammare och efter bjöd Anna på fika :) 
När vi hade gjort det gick jag  till hagen och tog in Mingus, haha typ första gången han inte står längst bort ;) 
Han stog still hela tiden när jag gjorde iordning honom :D 
 
Jag red först ner till slingan för att skritta fram honom ett varv där sen gick jag till ridbanan. Började med att rida igenom LC:1 på halv långa tyglar han kändes väldigt pigg och framåt redan från början! Det var ganska många små missar här och var men eftersom jag inte brukar rida igenom det så ofta så brydde jag mig inte. Jag blev förvånad över hur mjuk och stadig han var, känns som väldigt mycket fungerar bättre nu! 
Jag red i alla gångarter och försökte få bra övergångar från galopp till trav så att det inte skulle bli för springigt efter och jag tycker att det fungerade super. 
Efter ridpasset fick Mingus sin betfor och även bli sprayad med flugmedel :)
En gammal bild från en Tusseträning. 
 

Känslan när Moa & Danny Kaye ska på samma ridläger i sommar♥

Är obeskrivlig. Är sjukt glad att jag kommer få vara med på samma läger som dom! För er som inte vet är Kaye våran gamla foderponny som vi hade i 8 månader och nu har jag inte träffat Moa & Kaye på flera månader :( ♥
Finisar ♥ Klicka på bilden för att komma till hennes blogg

Jobbat!

Idag har jag jobbat på pappas jobb, därav min kassa uppdatering.
 
Imorgon blir det nog ett dressyrpass på Mingepingebus :) 
 

Film från när jag red den 26/6

 

Gröna lund

Idag drar jag till Gröna lund med syrran, pappa och lillebror. Mingepinge får vila i sommarhagen :D
 

Harby bilder / Sara & Mingus del 1

Bilder på Erin & Mingus kommer!
 

Hoppbilder från igår - Sara & Mingus

Haha Mingus på presseningen. Skulle inte tro de va? Jo men han var duktig och gick över den 2 gånger så det fick räcka ♥
 

Hopptävling nuuu

Nu ska vi dra iväg på Väsby ridklubbs hopptävling och kolla & fotta! :D
 
 

Promenad på slingan

Idag gick vi på slingan med Mingus så han skulle få röra lite på sig utanför hagen, kratsade hovarna med en pinne ;) Mingus var lite trötter!
usch.. den här lilla harungen låg på slingan helt död.
 
Ska fixa bilderna från igår nu så några av dom får ni se idag, looovar !

ny mobil

Bloggar från min nya mobil ska hämta minge och promenera i det fina vädret bilder från igår kommer sen /sara

Fler bilder från i tisdags!


Långritt till harby

NU är vi tillbaka efter långritten, vi hade sjukt kul och gjorde lite saker! Bilder osv kommer snart är lite trött nu efter massa timmar utomhus! Vi red förbi det gamla stallet och var hos Erins mammas kompisar och stanna där en timme ungefär med Mingus som fick beta sen vidare mot harby♥ Tur med vädret hade vi också för precis när vi hade kommit in i stallet börja det spöregna! Ponnyn var sjukt duktig!
 
 

Dagens planer - Långritt

Idag har vi tänkt att rida på långritt.  Vi turas om att cykla och rida mot vårat gamla stall och lite ridvägar därborta. Vi ska ta med kameran och fota på en gräsbana med stockar så vi fixar bilder senare! Blir nog ute i lite över 3 timmar, ska ha med oss matsäck och allt till oss & Mingus såklart! :)
Lite bilder från när Sara red Danny Kaye på gräsbanan<3

Bilder från gårdagen ♥


Dagens outfit ♥

Sara:
Hjälm - Catago
Piké - Burberry
Ridbyxor - Hööks
Stövlar - Tretorn
Handskar - Hööks
Mingus:
Träns - ?
Sadel - Jeffries Elite
Schabrak - Modern Horse

Duktiga MingePingebus ♥

Blev ridning på ridbanan idag! Underlaget var lite blött men det funkade. Började att rida på ovalen i alla gångarter och då på långa tyglar med hjälp av sitsen och ingen skänkel. Mingus blir så himla lyhörd när man gör den övningen och gungar litelite så han ska börja trava. Om han inte svarar blir det smackning och kanske vifta lite med spöt och så fort han går fram - massa beröm! Samma sak i galopp fast man vrider på höfterna! Superduktig ponny. Efter det gick vi in på ridbanan red som vanligt och övade lite halter. Det gick bra! Jobbade ganska mycket lättridning idag men även nedsittning. Han var ovanligt fin i lättridningen då det brukar bli jobbigast där att rida honom tycker jag! Men han va jättefin. Börjar få lite mer kläm på övergångarna nu också så det är toppen! Var jättenöjd över ponnyn även fast han kändes lite segare idag, men det var ju på grund av underlaget. Erin var snäll och fotade&filmade lite!  Sen var han även sjukt duktig efteråt på gången, han fick stå helt lös! Bara med grimskaftet hängade på ryggen, kunde stretcha och borsta honom osv. Blir glad :') Sen red jag i grimma i hagen och stretchade nacken med ett äpple. Han lyssnar även sjukt bra på rösten och det är så himla kul! Guldstjärna till Mingus idag ♥
 

Bajs dammsugare

Har ni hört det förut? Vi hade faktiskt en sånn på vårat förra stall, den brummade nått förjävligt. Det var skitkul att suga upp bajs men själva sugningen tog nästan längre tid en att gå, eftersom man måste åka och stanna med fyrhjuling hela tiden, haha!
 
Såhär ser naturbegåvningen ut, hahaha dör lite! Hittade bara en två enda bilder från google! Saknar fyrhjulingen och sugaren på gamla stallet xD

Dåligt väder igen..

Idag ska vi åka till stallet lite senare pågrund av det vädret det skulle bli bättre mot kvällen. Är trött på det här jävla vädret, man kan inte kalla det sommar! Aldrig i livet.. har inte ens kunnat bada i "sommar"! Seriöst är skitsur på det här idiotiska vädret :( Saken gör det inte bättre för jag skriver det här menmen..
En liten film när vi springer med Mingus på slingan och hoppar haha! :)

Bloggtävling

 
Klicka på bilden för att komma till tävlingen! :)

22/6 Bilder från midsommar #2

 

barbacka

Idag red jag barbacka i en halvtimme. Blev mest skritt men det blev lite trav och galopp också. 
Mingus var duktig men blev lite bråkig när jag skulle fatta galopp. 
Efter jag hade ridit klart och släppt ut Mingepingebus kollade vi på när några hopptränade :) 
 

Gästbloggar på en blogg

Just nu håller jag på att gästbloggar på http://teamarab.blogg.se så kolla gärna in där också och lämna en kommentar! :) Ska bara göra det tills på onsdag men kommer fortfarande hålla uppdateringen på våran blogg uppe såklart!
Min snygga busponny ♥ mer bilder kommer imorgon från de där ridpasset! :)
 

BLOPPIS!!

Ulltäcke strl 135 - 100:-
Jacson bakskydd blåa fluff, ponny - 50:-
Jacson transportskydd helt nya strl ponny/cob - 500:- (Nypris 779)
Bucas transportskydd, cob(använda) - 200:- (Nypris 895)
Blå transportskydd, cob (okänd, använda) - 150:-
Schabrak & huva strl ponny - 150:-
 
Obs alla transportskydd är fram+bak!
 

Hoppsadel & tillbehör

Rolf Stenberg hoppsadel. 16 tum, normal bom. Använd men den är i fint skick! 
4500:-

Lädergjord Claridge horse 120cm , nypris 399:-
Använd 1 gång, mitt pris 150:-

Sadelgjord Anatomisk Equi-Guard 110cm
Nypris 169
Använd men i fint skick
50:-
 
Säljes då sadeln inte passade Mingus helt bra!
 

Utmaning 2 - rida baklänges

De som kom på utmaningen var Clara & Malin, klicka på namnen för att komma till deras bloggar! :)

Hemma

Kom hem från landet för ett tag sen. Vi gjorde inte så mycket där hade bara mysigt med släkten :)
Skulle blogga när jag kom hem men jag har haft fullt upp med att städa med Sara.
 
 

Kaos in tha house

Vad gör vi? Nu kör vi!

Standard by Mingus

Innan han tas in från sommarhagen när vi går förbi vattnet och saltstenen, samma sak när man släpper ut honom. :)


Inlägg till min kära ponny, den bästa av alla ♥♥

Du är mitt hjärta. Min ögonsten, min andra halva. Kärleken till dig går inte att beskriva, du är den bästa av alla. Du är ALLT<3 Du är min allra bästa vän och det bästa jag har! Är så sjukt galet mega glad över att jag har dig min finafina Mingus! Tävlingar betyder inget emot våran vänskap! Dom bryr jag mig inte om huvudsaken är att jag har dig :') ♥ Målet är att du ska lita på mig i alla lägen, och jag ska lita på dig. Vi ska bli 1 i alla lägen. Det får ta lång tid ♥ Vi har kommit en liten bit på vägen men det är en lång väg kvar!
Det värsta som skulle kunna hända mig är när nått händer dig ♥ Det måste vara en MENING att det skulle bli vi♥ och ingen anar hur tacksam / glad jag är för det!  Du är den ponnyn som är perfekt för mig♥
 
 

22/6 Bilder från midsommar #1

Älskar bilderna ♥ Fotade av Amanda
 
 
 
 

Dagens ridning - Juni & Mingus

Idag red jag både Juni & Mingus. Började med Mingus! Tog först in han i hagen och skrittade till stallet i grimman. Sen borstade jag igenom och kollade igenom honom. Satte på de bettlösa och skrittade ut! Red först i skogen vid sommarhagarna och sen på en grusväg en bit. Vi drunknade typ i allt gräs haha och mina fötter badade i gräset, tur att jag hade stövlarna ;) Mingus blev lite stressad där borta för de va några som skrek, och sen kom det en bil samtidigt så då börja han hålla på mitt i vägen. Så då hoppade jag av och ledde honom. Efter det åkte en polisbil förbi. Jag tänkte att det var lite konstigt att dom åkte med en polisbil på den lilla grusvägen :o Så jag vände tillbaka och red en annan väg längs åkern och upp i skogen. Där ville han gå åt det ena hållet, så fick bestämt leda honom till andra hållet. Blev en del klättring och sen red jag tillbaka till stallet.
Lite bilder från när jag red Mingus
Dags att rida Juni sen då, orkade inte rida så seriöst med henne heller så red ut runt lite på slingan i alla gångarter. Hon var duktig! :) Nu är man skittrött sen igår och idag! Längtar till Erin kommer hem imorgon!  :)
 

Utmaning 1- hoppa utan händer barbacka

Blev lite fail :)
 
Den som kom på utmaningen var Linn, länk till hennes blogg HÄÄÄR!
 
 

Gårdagens outfit

Sara:
Hjälm - Catago
Piké - Hv polo
Ridbyxor - Hööks
Stövlar - Tretorn
Handskar - Hööks
Mingus:
Träns - ?
Sadel - Jeffries Elite
Schabrak - Hööks
Lindor - Amandas (?)
 

Gårdagens ridpass på min älskling Mingus♥

Blev ett litet ridpass på volten, började skritta fram och sen fick Amanda känna lite på honom i typ 10 minuter. Hade inte så mycket tid på mig då jag var försenad till nästa ställe. Sen red jag ett tag samtidigt som Amanda fotade och hjälpte mig lite! Jag slutar rida när Mingus bråkar ibland och det är det jag inte ska göra, men tycker det är svårt. Tränar på det iallafall ;) Mingus kändes annars mjuk och fin. Fick driva rätt mycket i galoppen men han satt galoppfattningarna helt perfekt med spö och utan. Vi har haft problem med galoppen förut att han sprang in i fattningarna och var svår att fatta från trav, men nu har det släppt! Så är helnöjd! :D ♥
 
Fick låna lindor av Amanda, visst är han snygg i det? :D Min sits är lite för bakåtlutad bara :P Lägger in flera bilder sen!
Idag blir det en mysig liten uteritt för Mingus del :)

Gårdagens ridpass - Juni (skriver om ridpasset på Mingus i ett annat inlägg)

Igår red jag ut på Juni tillsammans med Anna&Max, vi red en runda på andra sidan vägen. Jättemysigt väder och allt, sen älskar jag att rida på andra sidan. Allt gick bra med lillponnyn hon skötte sig superbra hade inte direkt några krav ute förutom att det skulle vara kontrollerat. Hon är ju typ världensnällaste så de va nemas problemas ;) Hihi var väldigt liten jämfört med Mingus bara! Det enda som var lite jobbigt var att precis när jag skulle hämta henne i hagen började dom gå bort i hagen längst bort, haha :/
Passade på att ta några kort på andra hästar i hagen :) Juni är med på första och andra
 

Midsommarafton

Såhär har min dag sett ut lite kortfattat. Först drog jag till stallet vid halv 11, red Juni och efter det red jag Mingus på ridbanan (igen) men det var för Amanda fotade. Så sen åker jag hem och duschar osv och åker vidare till min mammas kusin och hennes barn och äter middag där. Sen har vi varit där tills nu! Så därav dålig uppdatering :( ska skriva lite mer utvecklat om ridpassen till imorgon!
Det var Anna som gissade rätt vilka hästar jag skulle rida, så HÄÄÄR är en länk till hennes blogg :D
Nu är det jag som får hålla i uppdateringen tills Erin kommer hem verkar det som, då hennes internet inte verkar fungera :( Btw är bilden på Trixie vår förra ponny
 

Hector ♥



Nån som vill veta mer om denna lilla ponny som jag red på ridskolan i typ över 2 år.
Har MASSOR av bilder. Gud vad jag har kämpat med honom, aldrig gett upp bara fortsatt på gång, på gång, på gång. Att jag aldrig gav mig fattar jag inte! Den här ponnyn blev faktiskt uttagen till ponnyakuten casting, men fick inte vara med pga att en ridskoleelev hade skickat in honom utan att fråga!

Undrat om bilden varför Mingus ser så sur ut

Haft den här bilden på mobilen rätt länge nu asså. Händer då och då att jag klickar upp den! Varje gång jag har sett den har jag alltid undrat varför Mingus är så sur. Nu fattar jag hahahahaha, vad dålig jag är som inte såg det! :(
(Se hästen som försöker bita Mingus)


2 ponnyer att rida på midsommar! :D

Nu blir det två ponnyer att rida. Amanda ska fota mig och den ena hästen! Sen ska fota henne och Yngve sen också! :) ROLIGT!
 Den som gissar rätt på vilka det är får länk :) Tips - har lagt upp det i inlägg för inte så längesen
Grymt snygg ponny på bilderna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hööks shopping

Glömde skriva att innan vi åkte till stallet så åkte vi förbi hööks. Köpte äntligen BEIGA ridbyxor. Och det bästa av allt var att dom var på rea och kostade bara ca. 380 kr när dom egentligen kostar 450.
Nu har vi fått nya blogg.se, först fatta jag inte så mycket! Men nu fattar jag och det ÄGER :D
 
Det går segt för filmerna, är tvungen att skicka över dom till min andra dator för att den här datorn dampar när man ska fixa filmer och så funkar det inte att lägga in på den andra datorn från mobilen. Haha skumma datorer! :/
Just nu har 11 av 58 filer överförts och laddade in dom för typ 40 min sen, asså kommer typ ta hela natten och skicka dom :(

Filmer på G

Haha blev hela 54 filmer från alla som var med idag i ridhuset. Saras jobb ikväll blir att fixa dom och skicka över! Kanske kommer ut nått ikväll ;) HAHA någon dampfilmar? (Sara&Erin annars)
 
 
 

Mot landet!

Nu åker jag till landet och kommer vara borta tills på söndag. Har inte hunnit fixa några tidsinställda men förhoppningsvis så har jag internet där :) 

Busat i ridhuset barbacka

Idag har vi busat barbacka med Mingus i ridhuset och tränat på tittiga saker tillsammans med Linda&Yngve och Martina&Oskar, Amanda var också med på marken. Jag och Erin turades om att rida idag då vi skulle göra utmaningar och såntdär, vi brukar inte rida under samma dag. Men det fick bli ett undantag idag :)Utmaningarna som vi gjorde ska läggas upp på bloggen när vi har fixat filmerna, haha det får ni se sen! :D Vi hade framme en pressening, vattenmatta och en grön matta som Mingus skulle gå över. Först tvekade han lite på vattenmattan och presseningen men sen gick han över presseningen när hans Linda med Yngve gick över den. Så sen kunde vi trava och galoppera över presseningen och vattenmattan. Det var den gröna mattan som Mingus tyckte var läskig. Han ville inte gå över den så vi la den åt sidan ett tag. Och i slutet så ledde Erin honom men den gröna mattan på ryggen och så gick han över den och stod stilla på den. Duktig ponny! Ska nog träna det här ibland så han vänjer sig med det och blir tryggare med oss på tittsaker :D Vi hoppade även ett litet hinder! :D

Tömkörningsbilder del 3






Sista delen av bilderna :)

mobilbilder på Mingus i hagen igår


Han hade ingen flughuva på sig för det var iförrgår det regnade så mycket, så igår var ögonen lite röda (syns inte på bilderna).  Så jag "tvättade" dom med en grej som är lugnade för ögonen! :) Fick det tipset på vårat förra stall där en häst hade blivit blind. Mingus fick på med flughuva också, så förhoppningsvis är det bättre idag! (Y) Måste ta dit flera flughuvor så inte Mingus får skav också!

Ridning på ridbanan och på slingan

Som planerat blev det först lite ridning på ridbanan. Det var jättevarmt idag och superfint väder! Orkade inte rida så länge på ridbanan testade bara dom sakerna som Lisa hade tipsat om när jag red själv. Gick faktiskt över förväntan, trodde inte det skulle gå så bra utan henne där. Men han var sjukt duktig i galoppen! Fattningarna sitter super nu från trav till galopp. Sen skrittade jag ner mot slingan. Blev galopp på ganska lösa tyglar, eller Mingus fick tyglarna och fick galoppera så fort han ville. Jag stod i lättsits och bara hängde med i sprången. Idag ville han faktiskt inte ta upp tempot så mycket, beror nog på värmen. Det var jätteskönt och galoppera för de fläktade! Tog en skrittpaus innan jag tog jag ett varv i andra varvet. På Mingus är jag verkligen 100% säker, det är så skönt. Var bara i början jag var lite osäker när han galopperade så fort ute, men sen vande man sig fort! :D

En bild på oss för ett tag sen :)


UTMANA OSS


Så kommer bevis på film på de utmaningarna vi väljer :) Vi tar dom som är "lämpliga" & som vi kan göra.
Det kan va att vi ska göra nått med Mingus men isåfall kan Erin och jag ta varannan eller nått sånt eller så gör båda. :)
Skicka in MASSA utmaningar nu och dom som skickat in den/dom utmaningarna vi väljer får länk! :D

Taggad på att rida ponnyn

Just nu är jag så taggad på att rida Mingus! Vill rida han NUUU! ♥ Bjuder på gamla bilder på oss 17 dagar efter han kommit i december!

Red inte igår för mådde inte så bra,  men idag ska jag rida Mingepingebus ska till stallet snart! Blir kanske lite ridning på ridbanan men sen tror jag att jag rider lite på slingan! ♥
Han fick vila igår, men Erin var uppe och tog in han & pyssla om honom.

Ny textfärg


 Nu har jag ändrat text färgen och textstilen på dom här. Bilderna ska så småningom bytas ut! :D


Nya pikeér

Min syster var i turkiet förra veckan och köpte med sig dom här till mig! Det gillas stort :)
Om man bara kan få lite bra väder.. skit väder  :(


Jag minns det som igår

När vi var på Stora Wäsby och provred Mingus. Kände direkt att det var han jag ville ha! ♥
 Här är första bilden på oss. Den är aldrig upplagd.


When we first met, I honestly had no idea that you would be so important to me ♥



Bloggtävling


Klicka på bilden för att komma till tävlingen. Som är i sammarbete med Teamjumpers.se

framsteg

I början när vi hade fått Mingus så drog han till höpåsar hela tiden och hade ingen respekt alls. Hade man inte kedjegrimskaft var det nästan kört..
Men vi jobbade varje dag med att Mingus inte skulle få gå framför oss eller dra till höpåsarna och jo skillnad är det verkligen!
Nu för tiden kan Mingus stå i stallgången utan att vara uppbunden och fortfarande stå still!


Tömkörningsbilder del 2







Trevliga hästmänniskor

Som jag chattar med just nu om allt möjligt om hästar! Blev länkad av en tjej så kan inte låta bli att inte länka dom tillbaka. Imorgon blir det nog när vi rider tror jag om vi kan få tag på nån som kan fotta! Jag hoppas det, har typ inga bilder nu :/

Kolla dom här bloggarna sjukt snälla tjeejer:
http://teamjumpers.se 
http://akerblomman.blogg.se




Dagens ridpass

Idag red jag på ridbanan med gummisnodd.
Jag började med att rida fram i alla gångarter i 20 minuter. När jag hade gjort det så  satte jag på gummisnodden. Han började på engång jobba med ryggen ordentligt och han jobbade mycket mer ordentligt.
Jag gjorde lite skänkelvikningar, serpentiner och volter vid hörnen. Han var  väldigt lyhörd och det tror jag beror på Lisa lektionerna som Sara har tagit för han svarade på engång på mina hjälper!
I galoppen var Mingus lite svag, så jag tror att det är bra att rida med gummisnodden för att få honom att stärka sina ryggmuskler :)
Jag är ganska nöjd över dagens ridpass och fick ut det jag ville! Efter stog vi bara och mös på stallgången, nutteponnieee ♥


Mälarhöjden 27/5 del 8


Det här var den sista delen :)

Ny header




Häst sommar

Den här sommaren blir en riktig häst sommar för mig, Mingus och två andra hästar ska jag passa!  Vet inte riktigt hur det blir i augusti men just ni ser det ut såhär:

Vecka 25 - Mingus med Erin + Juni fredag&lördag
Vecka 26 - Mingus med Erin, Juni söndag
Vecka 27 - Mingus med Erin + Juni några dagar
Vecka 28 - Mingus med Erin+ Grazie hela veckan
Vecka 29 - Spanien
Vecka 30 - Mingus ridläger
Vecka 31 - ?
Vecka 32 - ?
Vecka 33 - ?


Bild på Juni&Grazie

LÄNKBYTE


*Klicka, klicka, klicka* Ni kommer inte att ångra er!

och GLÖM INTE att rösta här på hennes foto i tävlingen! :D 

Dagens tips



Ett bra tips för att känna hur man sitter eller om hästen är rak är att blunda. Då känner iallafall jag lättare om tex hästens rumpa ska in lite mer på spåret. Ett bra sätt att hitta balansen och få in känslan!

Det var så jag gjorde på lektionen vilket funkade kanon! Övergången när jag blundade blev bättre än när jag kollade!

Rösta på Mingus?

I hööks fototävling! http://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/2320/f4fae465a1118cc0acadffa1c53283131c173197/

Alla som röstar är bäst ♥

 

Lektion för Lisa igen!

Idag red jag en dressyrlektion igen! Det gick HUUR bra som helst! Och jag fick jättemånga tips! Det vi övade på var övergångar! Började rida i skritt till trav, så skulle Lisa kolla. Sen så sa hon vad jag gjorde för fel, när han bråkade lite ska jag luta mig bakåt men jag hade lutat mig framåt när han gjorde det. Så då blev det mycket bättre när jag gjorde så! Sen sa hon att jag skulle blunda och känna bakbenen i övergången skritt till trav! Övergången blev superbra, sen testade jag och titta i övergången då blev den inte lika bra. Haha! Sen gjorde vi samma sak i galopp! Så nöjd över ponnyn att han fattade galopp DIREKT när jag la till skänkeln från både skritt och trav. Han gick stadigt i form för det mesta! När jag också tog upp blicken så blev det så mycket bättre. Lisa sa att det var min bästa övergång jag gjorde från skritt till trav en gång! Åh är så glad att jag har hunnit rida för Lisa nu, för hon ska åka iväg i 4 veckor nu. Så får klara mig själv, men nu har jag massa tips på vägen! Har bara ridit för Lisa i torsdags och i söndags och sen dess har det blivit en ENORM skillnad på hela ponnyn och min ridning på honom! Innan var han bråkig och skjöt upp huvudet och kunde trava på snabbare i traven, skjuta in bogen osvosv. Då visste jag inte riktigt vad man skulle göra.. Nu tar han inte upp huvudet ens i övergångarna! Fattar galopp som han aldrig har gjort med mig. Är bara helt enkelt SÅ DUKTIG!
Helt klart bästa lektionen, slår dom andra med hästlängder :'D

Blöt liten Minge innan ridpasset :')


Outfit 13/6


Erin:
Hjälm - Charles Owen, Wellington Classic
Piké - London
Väst - Racesafe
Ridhandskar - John Whitaker
Ridbyxor - Mountain Horse
Strumpor - Kingsland
Skor - Hööks
Mingus:
Träns - ?
Sadel - Jeffries Elite
Schabrak - John Whitaker
Benskydd - Catago


Vilodag

Nu är hela stallet tvättat! Var dåligt väder, det regnar och blåser och vi var så trötta efter städningen. Så blir ingen ridning idag, Mingus vilar.


Tömkörningsbilder del 1




















Bilder från hoppträningen


Städdag i stallet

Nu ska vi dra och städa i stallet! Har redan tömt boxen men den ska tvättas med högtryck sen skrubbas och sen kör vi med högtryck i hela stallet! Vi tänkte ta ett ryck och rensa i stallskåpen! Blir korv och tårta i stallet med! Roligt att ha sån här gemensam grej i stallet! Sen blir det ridning för Erins del.


Dagens outfit


Sara:
Hjälm - Catago
Piké - Burberry
Ridbyxor - Mountain Horse
Stövlar - Tretorn
Handskar - Hööks
Mingus:
Träns - ?
Sadel - Jeffries Elite
Schabrak - Charlies

Lektion för Lisa


Först fick jag rida runt Lisa i båda varven i trav skritt och galopp. Sen så såg hon nästan direkt vårat problem! När Mingus har skjuter upp huvudet så är det för att han kan ta upp huvudet och slippa jobba. Det gäller att bara vara väldigt bestämd och ner med handen när han gör så. Vi övade mycket övergångar från skritt till trav i början! Gick verkligen superbra och allt kändes så mycket bätte än vad den brukar. Han var lite envis men efter ett tag blev det bra! Sen skulle jag galoppera och då lyssnade han inte på min innerskänkel! Så då gjorde vi en övning utan stigbyglar/skänkeln utan krav på vad huvudet skulle vara, jag skulle gunga med rumpan och om han inte reagera så blev det smackning och på med spöt direkt! Sen när han gått fram, beröm! Efter några gånger reagerade han på en gång till och med i galopp! Efter det så började jag använda skänklarna igen och vips så var han jättebra för skänkeln! Nästan lite övertaggad! Det bästa av allt är att Mingus inte ens är trött i ridningen när han går ute på natten :D
Tycker att Lisa är grym att rida för! Så ska kanske rida för henne på söndag igen! 


Efteråt stod och höll på med ponnyn som bara satt fast med ett grimskaft. Han fick betfor och krafft på gången! Han stod stilla hela tiden tills han gick några steg framåt in i Charlies box och snodde lite hö. Lilla busponny! Stod och masserade + stretchade honom också! Nu har vi tömt Mingus box, inför städdagen imorgon!



Erin fotade lite bilder på oss men blev ingen film eftersom att min kameraladdare är borta till min andra kamera  :(


Erin och Mingus på slingan 6/6


Taggad inför dressyrlektion

Idag blir det en dressyrträning för mig och Mingus för Lisa! Har aldrig tränat för henne tidigare men har hört att hon är jätteduktig. Jag hoppas att det ska gå bra! Var ungefär 3 veckor sen jag red dressyrlektion , så det kan behövas! :)


Bild 2

Här är en till bild som jag ritat i skolan på Danny Kaye!

Original bilden


Mockning, intag & tömkörning

Nu är jag hemma från stallet! Nu har vi mockat Mingus vanliga hage och så hade vi intaget. En del hästar ville inte in från hagen, hahaha men vi fick tillslut in allihop som skulle in! Först kollade vi till Mingus, han hade överlevt natten utan några fästingar och inga synliga bett (Vad vi såg) och var inte ens speciellt trött ;) Sen så tömkörde jag Mingus endå med Sabine (Erins mamma). Det gick jättebra, han var superduktig och travade på finfiint! Var väldigt länge sen jag tömkörde men det gick endå super! Blev en halvtimmes tömkörning där han jobbade på ordentligt hela tiden! Bästa skruttponny! :)

Hade precis tänkt att lägga in bilder, men så var batteriet slut! Så får bli en gammal bild på Danny Kaye när vi tömkörde honom!
Bilder från tömkörningen kommer! :D


Dagens planer

Idag blir det att mocka ur Mingus hage! Hade tänkt att tömköra med Erin men hon kunde inte hänga med så får se vad jag gör med Mingus. Kommer ta in honom och kolla igenom honom iallafall eftersom han har sovit ute i natt första natten på sommaren! :) Sen ska jag Natta sova här!

Mingus

Gideon

Här är två bilder jag fotade i Mingus sommarhage igår

Ännu fler bilder från utsläppet

Mingus och Max, som gått med varandra tidigare. Bästisarna! 
Mingus hälsar på Gideon :)

Hoppträning för Eva Bengtsson

Idag hopptränade jag för Eva. Det gick faktiskt ganska bra!
Vi började med att rida över bommar på böjt spår i galopp. Mingus lyssnade bra på mina hjälper och var lydig. Sen hoppade vi bågar med lite olika vägar och tillslut satte Eva ihop det till en bana. Jag kunde inte riktigt banan så hoppade fel hinder en gång hahah.. Men jag var otroligt trött och varm, ridhuset var verkligen som en bastu idag.. inte kul!



SOMMAR :)

NU är det SOMMARLOV! ÄLSKA LIVET! :D och till hösten börjar man gymnasiet ! :) En av de sista bilderna som togs på min klass!







Du MÅSTE klara det här finaste Kaye..... Älskar och saknar dig något sjukt.♥



Men man är glad för att han har en sån underbar fodervärd :') Hoppas vi kan hälsa på han något i sommar ♥

SOMMARLOV!

Äntligen sommarlov!
Från och med nu ska jag försöka med lite bättre uppdatering. Har inte haft någon blogglust på senaste.
'
Idag blir det´hoppträning för Eva,  taggaaaaa!

Och idag får Mingus även gå ute nattetid också!


Bild 1

Tänkte er en häst bild som jag har ritat den här terminen i skolan. Är ingen naturbegåvning direkt, haha! Kan lägga upp fler sen!

Den riktiga bilden!


Dressyrpass på slingan

Idag red jag på slingan. Började med att rida fram runt stallet och gick sedan ner till slingan. Red runt i trav och galopp kravlöst först, han kom igång ganska snabbt med tanke på hur trött han såg ut. Efter jag hade ridit fram så började jag jobba i skritten och försökte få honom mjuk och avslappnad. Efter ett tag slappnade han av ordentligt och blev riktigt fin. Han brukar alltid vara väldigt stressad ute och då blir jag också stressad men idag gick det över förväntan.  Traven och galoppen flöt på bra och Mingus var nog nöjd efter! :D
/ Erin

Bilder från sommarbetesläpp utsläppet! ♥

De släpptes ut i lördags! 

Mingus och Oscar





Niornas bal nästa


 
Nu ska jag dra iväg på bal då, såhär ser man ut.

Mer bilder från i fredags





Mälarhöjden 27/5 Avramlingsbildserie





Lite dålig skärpa men skitsamma.


Lillebror rider Mingus :)

Här är lite fler bilder från när Jonathan red Mingus i fredags!


6 MÅNADER IGÅR

Hann inte blogga nått igår förutom mina tidsinställda inlägg Natta har sovit här och  jag är med henne fortfarande! Vi har det jävligt kul om någon ville veta :) Iallafall igår var det precis 6 månader sen Mingus kom! Är så lycklig över att få haft honom men tiden har gått så himla fort. Det har varit både framgång men även mycket motgångar. Nu är vi inne i en lite svårare period tycker jag i dressyren, men får hoppas det släpper snart. Det är bara att fortsätta kämpa! Mingus har lärt mig sjukt mycket på den här lilla tiden och jag hoppas vi får flera år tillsammans! Ponnyn betyder verkligen ALLT för mig! Jag hoppas på att Mingus fortsätter att vara frisk hela tiden! Nu har han inte varit sjuk! Min allra bästavän jag skulle ALDRIG byta dig mot någon annan! Den här tiden med dig har varit BÄST, kan inte fatta att jag har haft en egen ponny i ett helt HALVÅR! :O BLANDADE BILDER PÅ MIG & MINGUS♥



Första gången jag red dig! Redan då var jag fast!


Känslan när jag red den här gången var grym!
Överlycklig efter att ha nollat 70 på andra hopptävlingen tillsammans ♥
Våran första dressyr, klubbtävling med 4 st med i LC. ♥
Tack för allt Åstratorps Mingus, dom här månaderna har varit bäst! & Tack till Emilia som vi fick köpa honom av :')♥
Avramling i 80! Tog för dålig sväng. Sen har jag startat två lokala dressyrer som inte har gått så bra!
Rörigt inlägg, men så blir det ibland för mig, haha.

Barbacka

Idag började jag med att skritta ut på slingan barbacka. Efter ca en kvart gick jasg tillbaka och red lite på ridbanan. Han var väldigt seg men ganska fin. Han samlade sig i galoppen och rusade inte i traven. Fast det berodde nog på att han var trött. Lite konstigt att han var så trött idag med tanke på att han vilade igår men det kan ju ha varit att han har sprungit mycket i hagen, han såg inte hängig ut på något sett och inte varm på benen.

Failbilder 8/6


Ser ut som en djurplågare :O men nej tygeln är helt lös, det är Mingus som gjorde en av sina bockgrejer efter hindret!

bjuder på den sista, lika fula båda två! döör

Mälarhöjden 27/5 del 7


Kommer en sista del också


Världens längsta avramlings bildserien (?)

HAHAH!!


Bilder från slingan. 6/6




















You're all I want, You're all I need, You're everything ♥

Bilder från gårdagen!







Vill ni se fler? Kommentera!

Mitt hjärta, Mitt allt & Min allra bästavän.

Här är lite bilder från i onsdags. Hann inte skriva om ridpasset då för att jag skulle ivägoch  se i torsdags var jag på klassresa till igår, så ja det får bli nu!
Jag började med att rida fram lite smått. Det gick bra men när jag skulle galoppera hade Mingus andra planer.. Nämligen äta. Han började först att studsa och bocka, när jag väl kände att jag kunde räta upp mig och komma tillbaka i sadeln så dök Mingus ner med huvudet och började äta.. Så jag gled av. Haha Sara fick nog sig ett gott skratt! Det gick bra så jag hoppade upp igen och då gick det bättre. Hoppade även stocken och stenmuren på slingan. Det gick super, Mingus tittade bara lite i början.

Sommarbetet

Nu har alla i stallet släppt ut nästan alla hästarna på bete i 3 olika hagar! Mingus får gå ihop med 5 ponnyer och 2 storhästar! Jag fick släppa ut Oscar och Erin Mingus! Det gick bra när vi gick ner dit. Vi stod stilla vid staketet men plötsligt bara slängde han sig och sprang iväg med grimskaftet! Då blev Oreo också lös! Så vi försökte få tag på dom med det gick inte så vi släppte alla andra otåliga hästar. Dom galopperade runt lite och Mingus nosade på dom flesta! Såg ut att trivas med de andra hästarna! Efteråt så kom Martina Oskars ägare och tog av grimskaftet! :) Bilderna blev riktigt kassa och suddiga, men lägger upp dom bästa sen.
Jag är längst bak med Oscar!


Sommarbetes utsläpp

Tidig morgon, nämligen sommarbetes utsläpp för Mingus del! Ska fotta, blir även nya och gamla hagkompisar! Så jag hoppas han blir glad :)

En bild från Mingus gamla ägare Emilia

Barbacka bus

Erin kunde inte följa med så jag åkte dit med mamma och lillebror Jonathan! Först fick Jonathan skritta fram Mingus och trava lite när jag gick bredvid i sadel. Tog sen av sadeln och så red jag barbacka, hade inga krav så galopperade runt och busade lite. Skuttade över ett hinder några gånger! Mingus bockade efter hinderna och så haha busponny. Efteråt fick Jonathan skritta av barbacka! Blev inte ett så långt ridpass typ 40 minuter. Efteråt betade vi sötnosen! Mamma och Jonathan fotade lite så kommer bilder! :)




Schabrak jag vill ha

Vill verkligen ha nya schabrak i nya färger. Vi har nästan bara mörkblåa schabrak. Tror vi har ca. 8 st mörkblåa. Lite tråkigt sådär, skulle vara snyggare med lite färg också! Dom här schabraken skulle jag VERKLIGEN inte tacka nej till! Kanske måste sälja Mingus sadlar som han inte kan ha innan vi börjar kolla på massa annat och köpa en dressyrsadel... men man kan ju inte låta bli!

Schabrak Zagal Lyx röd från Glengordon
499:-

525:-

575:-

425:-



525:-



Alla kommer ifrån chevalridsport.se



Stretching


Det där med frambenet gör vi fast vi håller längre ut på benet. Mingus har blivit riktigt duktig och stretchar ut själv när man håller i, innan ville han bara ta ner hoven. Det med bakbenen gör vi också sen tar vi det bakåt. Allt det efter varje ridpass! Det har vi hållt på med även med gamla ponnyn :)

Ledig igen

Ledig idag igen då. Väldigt niiice! Har inte så mycket planer inför dagen, sova och sen åka till stallet med Erin när hon kommer hem från klassresan. Så får vi se vad vi hittar på med Mingus idag då!
 Är just nu gästbloggare på Celina&Julias blogg till imorgon,  HÄR hittar ni deras blogg. Så nu hoppas jag ni kikar in och kommenterar där med! :)




Fan vad ni är grymma!♥




Dagens blandade ridpass

Det blev ändrade planer då Hannah som jag skulle rida ut meds ponny var dålig i benet. Så idag har jag ridit på volten, på slingan och i skogen och klättrat. Började med att rida lite på volten och jobbade lite
, kändes sådär. Körde lite galoppfattningar som blev helt okej. Så jag avslutade med en fin galopp. Sen red jag ner till slingan och konditionstränade lite. Mingus var jätteglad men han ville öka farten buse. Roligast av allt är när vi galopperar upp för minibacken eller raksträckan. Sen red jag in i skogen en klätterrunda, det gick bra förutom att vi typ blev uppätna av alla hemska mygg. Var ute en timme :) Efteråt betade jag Mingus!


Mälarhöjden 27/5 del 6




Dags för sommarbete

På lördags släpps Mingus ut på bete. Han kommer att hållas igång men endå få vila i sommar! :) Har ju ett ridläger inplanerat!


Här är några härliga bilder hans gamla ägare Emilia har fotat på Mingus! Vi har aldrig haft Mingus på sommaren, så det blir våran första sommar tillsammans, som jag hoppas blir uunderbar ♥


You are the only thing that I need to be happy ♥



Bilder från hoppträning

Nu har jag fått bilder av Jennifer som Erin fotade för längesen! :)


var bara 3 st


Klassresa

Nu ska jag på klassresa. Ska gå från väsby station till ängsjö i kallhäll, jo har vi tur kommer vi fram innan mörkret ;) Kommer nog inte sova så mycket inatt haha, vi ska skrämma livet ur paralell klasserna. Mys ju!



Städtant

Var meningen att jag skulle åka på klassresa idag, men blev inte så. Så nu är jag ledig i två dagar extra, wohoo! Det jag ska göra under dagen är att rida ut med Hannah+Grazie och städa hos pappa så jag avbetalar en del av våran kamera vi delar. Blir att putsa fönster och dammsuga osv! Städtant varning eller, hahaha?

När jag endå är hos pappa kan jag säkert redigera lite bilder i ph då den är 1000 gånger snabbare än min och min syrras dator som jag typ har snott ;) 

Sveriges nationaldag♥

Du är allt mitt hjärta♥ Lite bilder Erin fotade på oss idag




Utan att jag visste det så tog jag på mig en tröja där det står I ♥ SWE. Har aldrig på mig den i vanliga fall, vilken slump när det är sveriges nationaldag, haha xD

Smutsig ponny ?

När vi tog in Mingus i hagen idag såg han ut såhär! Han måste nog vara den renaste hästen i hela stallet ;) Ni kan se på bilderna under efteråt när vi hade ryktat honom!

Var värre förut när han hade lång päls, då blev det värsta lerkockorna! Efter nån timmes ryktning kunde han fortfarande vara lerig :/ Är man galen i att rulla så är man... xD


Smakprov

Nu har vi varit i stallet! Mingus var duktig men busig! Mer om ridningen kommer senare. Här får ni ett smakprov!



Hur ofta kikar ni in här?

Finns det några/någon som läser bloggen varje dag? Eller hur ofta kollar ni på våran blogg? Vore roligt att veta! :)


Alla som svarar lämnar vi en kommentar till! :)


Hoppa stockar på slingan!

Nu ska jag  till stallet. Eftersom det inte är någon hoppträning idag så rider jag lite på slingan och tänkte även hoppa dom små stockarna. Sara åker med och fotar så bilder kommer! :D

Fölet del 2

Ännu lite fler bilder! :)


Island 2003

Hittade gamla bilder från island och tänkte dela med mig. Det var för 9 år sen, då var jag bara 7. Vi var på min fasters islandshästgård, som hon nu har flyttat till Sverige. Jag pappa och syrran. Det är jag som har lila jacka, haha! 

Hade inget redigeringsprogram på pappas data så redigerade lite snabbt i Rembly, men det får duga! :)


Outfit 3/6

,
Jag:
Hjälm: Charles Owen Wellington Classic
Tröja: Puma
Ridbyxor: Mountain Horse
Strumpor: Kingsland
Skor: Hööks
Handskar: John Whitaker
Mingus:
Sadel: Jeffries Elite
Schabrak: Charlies häst&hund
Träns: -
Benskydd: Catago

Hovis

Idag ska hovslagaren sko Mingus, då får han också en vilodag! :)

Brukar era hästar få vila när den får nya skor?

Uteritt på andra sidan vägen

Idag red jag ut med Pillan på Oscar! Vi red på andra sidan och galopperade för fullt! Mingus var väldigt tittig i början, Får, och motorer var läskiga! xD Men sen blev han lugn även i galoppen efter Oscar men det varade inte så länge! På vägen tillbaka blev han trippig och bokstavligen galopperade på stället redo för galopp, haha sötponny! När vi trava av ville han bara gå fortare men sen blev han lugnare så då fick han halvlång tygel! Nöjd över ponnyn idag! <3 Efteråt sköldje jag av hovarna och lite där han var lerig! Han fick torka i solen som var framme även fast det hade regnat under dagen. Samtidigt som jag betade honom i 20 minuter och plockade 3kg gräs!

ponnyn som är galen i gräs

Dagens blogg



Klicka på bilden för att komma till vinnaren! :)



Mälarhöjden 27/5 del 5



Vissa personer är ju verkligen dumma i huvudet!.


Helt sjukt säger jag bara, usch!

Dagens blogg


Tyckte att det här var längesen, så kör med en dagens blogg! Utser en vinnar ikväll :)

Första ridpasset på 1 och 1 halv vecka.

Idag var första gången jag red på 1 och 1 halv vecka eftersom jag har haft ont i armen.
Började med att skritta ut en liten stund med Sara&Grazie och Rebeca&Bart. Det gick super!
Sen gick jag in i ridhuset. Började med att jobba i skritten, i början var han lite jobbig och ville ta upp huvudet men jag körde åttan ett tag. Alltså att jag går på två volter på en kortsida och byter varv varje gång jag kommer till mitten. Efter det så slappnade Mingus av och han  blev sjukt fin! Körde även åttan lite i trav för att se om han var lika avslappnad där och det var han. När jag skulle fatta galopp var jag inte berädd på att han skulle fatta på en gång då han brukar springa in i galoppen men det gjorde han inte utan han fattade på en gång! Och den känslan som jag hade i galoppen har jag aldrig haft förut, helt sjukt!
Efter så betade jag och Sara Mignus, hon plockade även lite gräs som han fick med morgon och kvällshöet.

Perfectly together <3


En bild jag fotade på Natta och Lady Fleur idag! Låten the sweet escape spelades när Natta red fram och i den sjunger dom perfectly together! Det stämmer verkligen! Så sjuuukt snygga dom är!

Skrittning med Grazie

Efter tävlingen bar det vidare till Grana. Först städade jag och Erin Granas klubbhus. Sen blev det en skritt tur runt sommarhagarna med Erin+Mingus & Rebecca+Bart. Fick låna Grazie av Hannah, det var första gången jag red Grazie. Riktigt gullig är hon, hon skötte sig super. Efteråt smörjde jag och Erin massa av Mingus grejer, blandannat sadeln, flera träns osv! Efter det betade vi Mingus i 15-20 min och samtidigt plockade gräs :)

En bild på Grazie från dagen!

Dagens tävling med Natta och Fleur

Började med att åka med Natta på tävling. Det gick jättebra för hennes och Fleurs debut i LB2 och deras första dressyrtävling tillsammans ni kan läsa mer här på Nattas blogg där hon har skrivit. De var så himla duktiga! ♥ Här är en film på dom idag som jag filmade, synd att jag höll på att zooma in och ut hela tiden xD 

Stannade kvar några timmar och kollade på en massa sjukt fina hästar :'D
 

Tävling med Natta

Nu ska jag åka med Natta på tävling. Hoppas det går bra för dom! Kameran följer som vanligt med :)


Tävling i regn.

Idag följde jag  med Sara på tävlingen. Lite synd att det gick som det gick men det går säkert bättre nästa gång!
Efter tävlingen åkte vi tillbaka till stallet, jag hann mocka innan vi åkte i väg så det var skönt att ha det gjort så vi plockade bara undan alla grejer och fixade mat. Det var också tur att Sara inte hade tömt ut vattnet i vattenhinken så han hade lite kvar och det fanns även en kanna fylld med vatten som vi fyllde på.
.
Imorgon blir det att städa klubbis, smörja sadel och rida. Tror jag rider i ridhuset eftersom det ska regna.

Strömavbrott

Såklart var det strömavbrott när vi kom tillbaka till stallet. Jag hoppas att strömmen kommer tillbaka snart för det var verkligen jobbigt förra gången det va strömavbrott. Finns inget vatten så man måste ta med sig massa dunkar. VI hade väldigt tur att det fanns vattenkannor med vatten till Mingus vattenhínkar. Sen är det ju helt mörk i hela stallet, men tur att det inte är så mörkt utomhus som i vintras!


Mälarhöjden 27/5 del 4


Ännu fler bilder!

Tävling i spöregn på Hagbylunds ridklubb

Dagen började med att vi inte hittade till tävlingen och hade åkt fel, men som tur var hade dom flyttat fram tävlingen 1 timme så vi var inte försenade eller nått. Vi var där nästan först, men det började med att bilen körde fast. Så vi fick putta på bilen och sen lasta av Mingus. Sen parkerade pappa och vi lastade på Mingus igen. Sen efter ett tag fixade vi Mingus och gick ner till ridhuset där framridningen var. Så red jag fram ganska länge i alla gångarter. Mingus kändes väldigt spänd och öppen i formen. Blev lite bättre sen! Men sen skulle jag gå ner till banan. En funktionär hade sagt att jag skulle starta direkt efter prisutdelningen på c-ponnyerna. Så jag gick ner till collecting ring som var utomhus i spöregnet. Sen så säger dom att det ska vara en jävla paus. Så fick typ vara där i 20 minuter i spöregn och värsta blåsten. Sen fick jag gå in på banan, förväntade mig inte att det skulle gå speciellt bra. Somsagt var han öppen i formen och spänd i ena kortsidan där en högtalare med ljud spelade. Han höll inte galoppen i ena varvet, och i det andra så flöt han iväg. Slutade på 51,85! Riktigt dåliga procent men jag bryr mig inte. Tyckte endå att han var duktig, var helt okej nöjd iallafall! Nu ska vi ta tävlingspaus över sommaren och så får vi se vad som händer till hösten. Blir att träna en massa! :) 

Pappa fotade en bild med hans mobil, ville inte ta med systemkameran då den kunde bli blöt :/ KUL att det ska regna en massa nästa vecka också.......

Film från tömkörningen


Nu taggar vi inför våran 3:de dressyrtävling


Nu ska vi åka mot stallet till en knoppad Mingus. Så det är nästan bara att lasta på och köra!
Önska oss lycka till?

Hemma från stallet

Blev hemma sent från stallet! Så nu orkar jag inte blogga mer om ridningen osv men kan säga att Mingus var väldigt fin i skritten i slutet. Sen blev det mesta fixat osv, så nu ska jag gå och ladda inför morgondagen. Erin sover över hos mig också! :)


Ny inköpt!

Idag var vi på mustang och skulle hämta sadeln, men det var inte det ända vi fick med oss hem ;)
JW sammets schabrak 400:-
Silvrigt spö 80:-
Sadeltvål 68:-
Jeffries läderfett, ingick med sadeln.
JW ridhandskar, Erin 319:-
Vi köpte också stigläder och sadel men det är i stallet nu så har ingen bild på det.

Jeffries elite

Nu åker vi och hämtar sadeln!

Hårnät

Igår innan stallet åkte jag förbi stockholm ridsport och köpte den här till tävlingen imorgon! :D Den kostade 99:-




Fölet del 1

Eftersom ni ville se lite fler bilder på fölet så lägger jag upp några! Fler nån annan dag :D


Jag smälter, för SÖT :'D

Fixdag

Idag blir det som vanligt en fixdag innan tävling. ALLT ska packas och ponnyn ska knoppas!  Ska även hämta och inviga en ny sak, mer om det sen. Om någon hinner gissa vad det är får den en länk! :)




RSS 2.0