Hoppträning för Tusse

Igår hopptränade jag för Tusse, det gick bra men Mingus var väldigt pigg. Vi började med att rida fram i alla gångarter och så jobbade vi mycket med tempo växlingar så att man skulle ha kontroll över hästen och bestämma tempot. Efter det galopperade vi ganska länge i hela ridhuset och då skulle vi tänka på att hästarna inte skulle gena i hörnerna. Det  gick bra men Mingus var otroligt jobbig när han  bara sprang och jag inte fick stopp på honom.
Sen började vi hoppade lite enkel hinder och sedan la Tusse ihop allt till en bana. Det blev ganska många stopp på hinder men det berodde på mig, och jag kände inte att jag red speciellt bra igår.. Jag hade otroligt ont i huvudet men jag försökte så gott jag kunde.
Sen avslutade jag  med en kort bana på 90 cm, det gick jätte bra. Överlag är jag väldigt nöjd med lektionen :)

Kommentarer
Postat av: Emelie Löfström

Var med i min utlottning om att bli månadens ekipage! Vinsten är en exklusiv intervju på min blogg och en bild på dig och din häst ligger synlig på min blogg en hel månad! Var med nu! :)

http://emblems.blogg.se/hast/2012/april/manadens-ekipage-maj.htmlFynda gärna något i min bloppis också, saker till både dig och din häst:

http://emblems.blogg.se/bloppis

2012-04-27 @ 09:58:12
URL: http://emblems.blogg.se/hast

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0