dagens lektion

Idag red jag lektion för Lollo igen. Det gick jättebra tycker jag, han lyssnade väldigt bra på min skänkel idag. Men i ena varvet ställer han sig gärna utåt och tränger sig inåt så det övade jag mycket på att han inte skulle tränga sig inåt och att jag skulle hitta en grundsits som jag alltid ska utgå ifrån. Så liksom innan jag gör någonting annat ska jag tänka på att jag ska sitta rätt,  sen kan jag ta tyglarna, eller börja trava osv.
Några bilder från idag :)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Nu ligger Veckans blogg uppe på bloggen! Kolla in och se om det var just du som vann! Här hittar du inlägget, http://dailyhorses.blogg.se/2012/february/veckans-blogg-v-8.html#comment !Vann du inte denna gången? Var gärna med igen genom att kommentera det i inlägget! :)

2012-02-29 @ 22:56:03
URL: http://dailyhorses.blogg.se/
Postat av: fanny

SV: haha ja!

tur att jag tog hem o tvättade... ;)

2012-02-29 @ 23:29:02
URL: http://ourweekday.blogg.se/
Postat av: E M E L I E

fick kommentera lite längre bak i er blogg, det går inte att kommentera på er blogg den senaste tiden för mig.. :)Hejsan, nu har jag anordnat en frågestund på min blogg. Klicka gärna in på denna länk : http://ponnymuppenss.blogg.se/2012/april/fragestund-1.html#commentDu/ni inklusive dom som frågar och har blogg kommer få länk till din/er blogg i ett inlägg. kram :)

2012-04-13 @ 23:00:25
URL: http://ponnymuppenss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0